У сучасному світі IT напрям тестування виходить на новий рівень! Відтепер немає потреби витрачати величезні людські ресурси та час на виконання об'ємних чи рутинних завдань.

Те, що раніше тестувальники мали виконувати власноруч протягом тривалого часу, зараз може бути автоматизоване та виконане в десятки разів швидше та точніше.

Курс QA Автоматизація в Києві — це ваша можливість стати тестувальником нового покоління. Ви зможете опанувати навички та знання з “машинного” тестування та стати затребуваним фахівцем на ринку спеціалістів.

QA автоматизація дозволить вам, наприклад, протестувати навантаження на сайт великою кількістю користувачів. Чи перекласти рутинні щоденні завдання на “машину”, щоб сконцентруватися на більш складних та важливих завданнях.

Чи здатна автоматизація замінити фахівця у напрямі тестування?

Багато хто з новачків, що не мають досвіду у сфері IT, переймаються: чи є сенс записуватися на курс куа автоматизації в Києві, якщо так багато завдань виконує техніка?

Насправді ж, автоматизація — це лише можливість для фахівця розвиватися та ставати більш продуктивним. Будь-які автоматичні завдання потребують нагляду, перевірки та підтвердження спеціаліста. Також машина не може замінити тестування продукту з позиції досвіду користувача.

Тому курс Автоматизоване Тестування в Києві — це навпаки дуже актуальна та перспективна галузь, що надасть вам професію з можливістю кар’єрного зростання.

Особливість курсу QA Automation в Києві від A-Level

Кожен успішний студент школи A-Level, що закінчить курс куа автоматизації з дотриманням умов договору, зможе на юридичному рівні претендувати на гарантоване працевлаштування за новим фахом!

Серед умов договору: відвідування понад 80% онлайн-лекцій, виконання понад 80% домашніх завдань, успішний захист модульних робіт тощо. Детальніше можете дізнатися під час реєстрації на курс. Саме такі переваги має одна з найбільших IT-шкіл України – A-Level! Тут ви зможете закінчити курси QA Automation та QA Manual online.

Бажаєте закінчити курси програмування в Києві, але не можете знайти школу поблизу дому? Школа A-Level розробила власну онлайн-платформу, яка дозволяє всім охочим здобути IT-освіту дистанційно!

Як саме проходить навчання на курсі тестування програмного забезпечення; які варіанти оплати передбачені школою; які перспективи розвитку існують для випускників школи – на ці питання вам надасть відповіді наш менеджер. Залишайте заявку на сайті!

You have no rights to post comments

Шаблоны, модули и плагины для Joomla 3.7.3
Scroll to top