Нудьгуєте без нових ігор? Сідайте зручніше і готуйтеся – розповімо вам про нові ігрові автомати від Habanero, Endorphina та FunFair Tech!

Return to the Feature – Habanero

Отримайте шанс повернутися у 80-ті роки в останній пропозиції від Habanero – слотом Return of the Feature. Гра 5 × 3, що включає грошовий респін, режим перемотування та множники, а також безкоштовні обертання.

Return to the Feature

Під час гри повторне обертання викликається появою трьох грошових символів і примножує призи на x10, коли весь екран покритий символами.

Крім того, функція перемотування назад має можливість подвоїти призи для гравців, у яких леді везе на їх сторону потрібні комбінації. Отримати 100 безкоштовних ігор можуть ті, хто зібрав п’ять символів скаттера у казино Елслотс.

CyberHunter 2080 - FunFair Technologies

Відправляйтеся у футуристичну пригоду з боротьбою зі злочинністю у слоті FunFair Technologies, який пропонує гравцям подорожувати до дистопічного міського підземного світу.

CyberHunter 2080

Слот 5 × 3 телепортує гравців у футуристичне місто, захоплене злочинцями, яких переслідує високотехнологічний кібер-коп. Гравці, які захопили три енергетичні клітини, запускають режим вільного обертання, де їм надається можливість увійти в режим мисливця. Знайдіть вигідні схованки злочинців і обчисліть можливу 5-кратну нагороду, заховану в кутах підземного світу.

Завдяки тематичному саундтреку поряд із підбором символів, включаючи дикий значок поліції, який з’являється на будь-якій барабані, гравці також можуть виявити безліч способів виграти великий.

Royal Dragon Infinity Reels - Yggdrasil і ReelPlay

Yggdrasil та ReelPlay підготували випуск східної тематики Royal Dragon Infinity Reels Games Lab, яка стає останньою грою, випущеною в рамках колишньої програми YG Masters.

Розташований у спокійному гірському регіоні, де дракони вільно ширяють, ігри обіцяють багатофункціональний слот, який поєднує Infinity Reels з функцією безкоштовних обертань, що усуває символи, що має на меті збільшити шанси на більшу кількість виграшів і вигідну виплату в кінці бонусний раунд. Випадкові обертання безумства множать сам множник Infinity Reels.

Кожен базовий спін починається з набору барабанів 3 × 3, і з кожним виграшним спіном додається додатковий барабан і множник, що забезпечує більші можливості виграшу. Кількість барабанів не може бути обмежена, і якщо гравці досягнуть 12 і більше, їм присуджується джекпот.

Також є можливість для гравців грати в азартні ігри на свої виграшні функції, тоді як у певних юрисдикціях гравці можуть придбати бонусну функцію та перейти прямо до раунду безкоштовних обертань.

Around the World – Endorphina

Випробуйте найвідоміші у світі коштовності в останньому включенні Endorphina до її каталогу слотів з Around The World.

Слот із дев’ятьма лініями виплат 5 × 3 бачить гравців віч-на-віч зі Сфінксом, Колізеєм, мексиканським Ель-Кастільйо, Великою китайською стіною, Моаї та Тадж-Махалом.

Around the World

Під час базової гри Сфінкс є диким символом, який замінює всі символи, крім скаттера. Більше того, символом авантюристів є скатер.

Якщо гравець висадить три символи розсіювання в основній грі, це запустить функцію безкоштовних обертань та нагородить гравців 15 обертаннями, які також містять змінні множники. Крім того, компас - це спеціальний символ, який потрапляє лише на третю котушку.

You have no rights to post comments

Шаблоны, модули и плагины для Joomla 3.7.3
Scroll to top